Svi vrlo dobro znate kerču pokojnoga Šabana Šaulića, Ildu, koja je doila ime po njegovoj umrloj bbaki. Ilda se oprobbala u mladosti i u tenisu, i ila je čak i u top 400 igračica svijeta, ali je shvatila da je ubbrzani temo WTA turnira, jednostavno ubija i da ne može živjeti tim ubrzanim tempom. Shvatila je da joj mikrofom itekak obolje stoji, i u tome se pronašla, te već sada ima jako bogatu karijeru iza sebe.Pjevačica Ilda Šaulić poznata je po izravnoj i lijepoj liniji, a koja je svojim glasom uspjela osvojiti čitavu regiju, bila je top 1 svih regionalnih top listi. Tako je kraj ljeta prelijepa Ilda, odlučila je slobodno vrijeme iskoristiti na rijeci. Dok su svi selebritiji odlučili potražiti odmor na egzotičnim lokacijama, Ilda je poput oca odlučila otići na rijeku i tamo pronaći potreban mir. 


Ovo je jedinstvena prilika da vidimo pjevačicu u ovom izdanju, a komentari na fotografiju su više i nego pozitivni. Šta vi mislite o izgledu Ilde Šaulić, i da li je primjereno da se žena u godinama ovako prikazuje na društvenim mrežama? Pišite nam u komentarima vaša mišljenja. 
Ilda Šaulić je srpska pjevačica i kći poznatog pjevača, kojeg mnogi smatraju kraljem narodne glazbe Sabanom Šaulićem. Rođena je 8. prosinca 1978. u Beogradu, gdje živi i radi. Odrastajući , roditelji Gordana i Šaban ostali su zadivljeni kada su nakon starije kćeri Sanele umjesto očekivanog sina dobili još jednu djevojčicu.
Ima stariju sestru Sanelu i mlađeg brata Mihajla. Ilda je imala predivno djetinjstvo obilježeno dječacima koji su igrali nogomet, tenis i veliki školski uspjeh. Kaže da je imala savršene roditelje.
Preporuke