I zemlja se zbog nje trese, svi znate Danijelu - ali ovo je prva žena Ognjena Amidžića i ona je prava ljepotica - Lifesytledom

I zemlja se zbog nje trese, svi znate Danijelu – ali ovo je prva žena Ognjena Amidžića i ona je prava ljepotica

SIGURNO SVI VEĆ ZNATE ZA DANIJELU DIMITROVSKU AMIDŽIĆ, ONA JE DRUGA SUPRUGA POPULARNOG VODITELJA I PJEVAČA, OGNJENA AMIDŽIĆA KOJI SU DOBILI SINA MATEJU U BRAKU.

Ljepotica koja je svojim izgledom i brojne svjetske dizajnere očarala, ona je mnogih kampanja bila i zaštitno lice, u braku je sa Amidžićem godinama bila.

Suludo je govoriti o ljepoti Danijele Dimitrovski, Danijela ima gracioznu ljepotu, harizmu.

Ali kada pogledate kako izgleda prva supruga Ognjena Amidžića, shvatit ćee kakve je šarmatni voditelj imao sreće da oba puta prave ljepoice osvoji.

Milica je radila kao novinar informativne redakcije na Pinku i tu se upoznala sa Ognjenom. Ona je provela nekoliko godina na ovoj televiziji, a poslije je prešla u PR sektor 2008.godine, rijetko se od tada pojavljuje u medijima. Danas je PR Direct Medije.

U manastiru Kaona kod Šapca su se vjenčali Milica i Ognjen prije trinaest godina, a svadbeno veselje je nekoliko dana poslije upriličeno u jednom beogradskom restoranu. Njegova Milica je zaista prava ljepotica, to ste i sami vidjeli sada, ali ipak, Ognjen je u sretnom braku sa Danijelom sa kojom je dobio i sina koji je pod njihove velike ljubavi.

Da li vi pratite rad Ognjena Amidžića koji je prekinuo svoju muzičku karijeru i sada se posvetio voditeljskom poslu

Categories: Najnovije

Leave A Reply