Za nekoliko dana treba da počne Svjetsko prvenstvo u fudbalu koje će se po prvi puta održati u Kataru i po prvi puta će se održati, faktički u zimskom periodu, što je za sve igrače novina na koju se moraju navići i sa kojim im baš i neće biti lako u predstojećim danima. Navijači reprezentacija koje su imale to umijeće i znanje da se plasiraju na prvenstvo već su u velikim pripremama oko praćenja utakmica. Neki će to, oni koji to sebi mogu priuštiti, sve to gledati sa tribina najmodernijih stadiona u Kataru, ali većina će ipak biti primorana da svjetsko prvenstvo gledaju ispred malih ekrana ili sa video bamova koji će biti postavljeni u svim velikim gradovima, po cijelom svijetu

Poznato je da su sa ove naše regije učesnici Hrvatska i Srbija, te su navijači i ovih zemalja spremni za navijanje i podršku Vatrenima i Orlovima, a nekako ni te priče ne mogu da prođu bez nacionalnih tenzija, mada ima i pozitivnih priča. Tako ova mlada i lijepa Albanka koja se zove Kristina Viktorija i koja je zvijezda na TikToku je objavila nekoliko video klipova na kojima se deklariše kao veliki navijač Srbije na predstojećem Svjetskom prvenstvu.

Ona ima i poseban razlog za to, jer je njen dečko Srbin, te je po njoj prirodno da pruži podršku zemlji njegovog dečka. Naravno da je nakon ovih svojih objava naišla na neke oštre reakcije svojih sunarodnjaka, a na video snimku možete da vidite i da su joj pokazivali neke neprimjerene gestikulacije. Ipak, ona je ustrajala u svojoj namjeri i bez rezerve navija za  izabranike Dragana Stojkovića Piksija i da nosi dres Srbije.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here