Trenutno se vodi istraga protiv klana Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja i Marka Miljkovića zvanog Mare. Pored njih pojavljuje se još jedno zvučno ime, za mnoge čak i neočekivano, a radi se o Kristijanu Goluboviću, koji je bio žestoki momak devedesetih godina. Kristijan se trenutno nalazi u rijaliti programu “Zadruga”.

Postoje informacije da bi on mogao biti izveden iz rijalitija pod pratnjim ljudi iz televizije kako bi bio saslušan u vezi sa klanom Velje Belivuka, o njegovom poznanstvu sa njim i Markom i to u Službi za borbu protiv organizovanog kriminala. A da postoji neka veza između njih i da se oni itekako poznaju svjedoči i fotografija koja je isplivala u medijima, a na kojoj se nalaze Belivuk i Golubović. Oni su uslikani na fudbalskom stadionu Partizana, a u njihovom društvu je bio još jedan mladić, koji nije poznat javnosti.

Ispituje se Kristijanova veza i poznanstvo sa Belivukom, kao i to da li je on zajedno sa Belivukom dilao drogu i radio ostale kriminalne kradnje. Njih dvojica se poznaju još odavno, a slika koja je objavljena je stara oko 10 godina. Kristijan Golubović je bio priveden i uhapšen povodom organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala sa heroinom još od avgusta 2009 godine pa sve do 16 janura 2010 godine, kada je on uhapšen ispred Crkve Svetog Marka u Beogradu. Tada je policija zaplijenila 125 grama heroina koji je bio pomješan sa paracetamolom, kao i jedan pištolj. Kristijan je pred sudom rekao kako je on iz Novog Pazara nabavljao ćevape i parfeme, te da nema ništa sa dilanjem droge. On je izdržao kaznu zatvora u trajanju od 8 godina, a prošle godine 16 aprila je izašao na slobodu.