Ovaj put, međutim, jedan muškarac je šokirao sve svojim skandaloznim ponašanjem. Prije više od dvije decenije, rijaliti programi postali su popularni na našim prostorima, a jedan od najpopularnijih je “Zadruga”. Međutim, i drugi reality TV programi imaju svoju publiku, a jedan od najgledanijih je “Matchmaker” u kojem se okupljaju mogući emotivni partneri i radi se na sklapanju braka između ljudi koji se nikada ranije nisu sreli. Neki dijelovi te emisije često se dijele na društvenim mrežama, a mnogi od njih postaju viralni, poput ove koju dijelimo s vama.

Muškarac je vređao ženu koju mu je voditelj predstavio kao svoju potencijalnu nevestu, rekavši joj da sumnja u njene godine i da je verovatno prestara za njega. Zatim se obratio domaćinu i rekao joj da traži ženu do 53 godine, a ne baku koju mu je dovela.

Voditeljica je pokušala da ga smiri i da stane u zaštitu žene koja se zove Rada, ali je ovaj muškarac nastavio sa uvredama, te je rekao da ne želi da mu šalju neke babe. Video je izazvao čitav niz komentara:: “Kakav balvan”, “Lik je pijan 100% života”, “Čim je pružio mlitavo ruku, trebalo je da ima signal da nema od njega ništa. Samo krade bogu dane”.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here