Kad su u pitanju popularne ličnosti, njihove kolege nisu rijetkost, od kojih je jedna privukla pažnju kada je došao na grob poznatog Željka Ražnatovića Arkana, svijet se jednostavno prenerazio kada ga je vidio na humci.Riječ je o Darku Mališu, koji je široj javnosti poznat po tome što ga zovu Darkan s obzirom da ima puno sličnosti sa Željkom Arkanom. Nije imao pojma da će njegova fotografija biti postavljena na Facebooku i da će Internet jednostavno da eksplodira. Rođen je u Foči, gdje je odrastao, i živi običnim i normalnim životom, međutim jedna fotografija mu je promijenila život.

I u roku od 24 sata od objave fotografije, prijatelji su mu rekli da se na internetu pojavila fotografija i da ljudi pričaju kako je Arkan živ i da dolazi posjetiti njegov vlastiti grob, što je bilo i više nego morbidna činjenica. Vijest je odjeknula na Balkanu kao brzina svjetlosti, a uslijedio je kaos, međutim, on se tome nije nadao, i on je postavio sliku kao uspomenu na to.Sam je rekao da je sliku postavio kao uspomenu, upalio je i svijeću. Također je imao neugodnosti na hrvatskoj granici tijekom putovanja kroz Hrvatsku, a dogodilo se i da su ga prolaznici uplašili kad su ga uvečer vidjeli u Beogradu. Graničari su se odmah uskomešali, i na prijelazu je čekao preko sat vremena, da ga dobro provjere, jer je identičan kao Željko Ražnatović Arkan.

Kad je kupovao pljeskavicu, čovjek koji je prišao kiosku jednostavno je poblijedio kad je vidio da su njih dvojica kao blizanci.

Preporuke