Meri Goldašić (29) iz Karlovca u Hrvatskoj nije ni sanjala da će je muž iznenaditi putovanjem, a još manje da će put biti u Srbiju. Povod je bio njihova godišnjica braka, a Meri je samo znala da putuju, ali nije znala gdje: “Spakovali smo se i krenuli, a onda kako je put odmicao, shvatila sam da idemo ka Srbiji. Nisam ni sanjala da ću doći u Beograd. Moram da kažem da mi je bilo jako drago, jer mi je Beograd bio velika želja”, počinje Meri svoju priču za medije, te nastavlja: “Došli smo i smjestili smo se u hotel na Zelenom vencu. Napolju je bilo maglovito, a padala je i neka kiša, svakako to nam nije uništilo planove. Obišli smo sve, iako smo imali samo tri dana. Ja sam doslovno oduševljena”, kaže Meri, te nabraja hrana, piće, noćni život, znamenitosti, Meri jednostavno nije mogla da odluči šta ju je najviše oduševilo, ali je rekla da nosi veoma lijepe impresije iz glavnog grada Srbije:

“Hrana vam je prelijepa, piće, život, ma sve. Ljudi kod vas su jako opušteni i kada je u pitanju neki izlazak, oni se svi ponašaju super, kao da nemaju briga, već samo žele da se zabave. Mi imamo prijatelje tu, i sve su nam pokazali, svi su nas sjajno prihvatili, ma ne mogu da nađem manu. I da, jako simpatično, jeli smo šiš ćevap u pet ujutro, bio je toliko svjež, i to me je oduševilo, ma sve”, priča Meri kroz osmijeh. Ipak jednu scenu sa Kalimegdana, kako kaže, neće nikada zaboraviti:

“Muž i ja samo šetali Kalemegdanom, jer smo obilazili sve što smo mogli, nismo imali fotoaparat, ali smo pokušali telefonom da napravimo selfi sliku. Tada nam je prišla žena i ponudila da nas slika, ako uplatimo poruku za neko dijete, mi nismo mogli jer nemamo vaše kartice, ali je ona usprkos svemu, nas slikala i to potpuno besplatno. Znate kako, to je fantastičan gest”.

Ostatak pročitajte OVDJE

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here