Hostesa Naida Karić zapalila automobil Mine Mateljan, ekskluzivno samo kod nas - Lifesytledom

Hostesa Naida Karić zapalila automobil Mine Mateljan, ekskluzivno samo kod nas

NAIDA KARIĆ, HOSTESA, IZ SARAJEVA, PRIVEDENA JE U TUŽILAŠTVO KS SA TRI OSOBE ZBOG SUMNJE PALJEVINE ČETIRI AUTOMOBILA U NASELJU DOBRINJA U SARAJEVU, ZAPALILA JE AUTOMOBIL MINE MATELJAN KOJA JE NEKADA BILA VELIKA LJUBAV BENJAMINA SPAHOVIĆA, BH. MMA BORCA

Mateljan i Spahović su bili tri godine u vezi, tokom njihove veze Benjamin se sa Aleksandrom viđao, zatrudnjela je u međuvremenu i rodila kćerkicu Rejnu. Mina i Benjo su raskinuli zbog toga, ali on nikada svoju najveću ljubav nije prebolio.

Bio je prošle godine u rijalitiju Parovi gdje je prevario nevjenčanu suprugu Aleksandru sa 4 djevojke čak, potom je molio producente da uvedu u rijaliti i Minu Mateljan.

Od 776. do 720. godine prije Krista Olimpijske discipline uglavnom su uključivale razne sportove u trčanju, sve do 708. godine prije Krista. Uvedeno je hrvanje hrvanje. 688. pr Boks je dodan olimpijskim disciplinama. Boks je bio vrlo popularan sport na Olimpijskim igrama i brzo se pojavilo pitanje: tko je najbolji borac? Bokser ili hrvač?

Ovo pitanje je stvarno rođenje MMA sporta. U početku se ovaj sport nazivao Pankration. Godine 648. prije Krista Ovaj sport je postao olimpijski (33. olimpijada). Pankration bi konačno trebao odgovoriti na pitanje najboljih boraca, najboljih stilova borbe. Pankracija znači “sva snaga” ili “cijela snaga”. Prema grčkoj mitologiji Herakles i Tezej predstavili su ovaj sport na Olimpijskim igrama. Neki povjesničari, međutim, vjeruju da su vojnici razvili pankraciju kao neku vrstu vježbe za rat. Drugi izvori ukazuju na to da su Egipćani prakticirali gušteraču već 2600. godine prije Krista.

Categories: Showbizz

Leave A Reply