Elizabet Olsen (32) je mlađa sestra blizankinja Olsen. Po zanimanju su glumice. Ona je dala jednu izjavu o Srbiji, na koju su svi ostali zgranuti. Ova glumica je jako poznata po svojim ulogama u Marvelovim filmovima. Čak je imala i iskustvo da snima filmove u Srbiji, pa je riješila da se oglasi i kaže za Srbiju da oni zapravo nemaju ničega jedinstvenog sprskog, jer su tek oko 13 godina svoja zemlja.

Kaže kako Srbija nema ništa svoje, već da samo uzimaju od onih koji su u nekom momentu zauzeli njihovu zemlju. Na to sve ova glumica je također dodala kako Srbi apsolutno nemaju nikakve manire, i kako non-stop samo pričaju. Ono što je svakako zasmetalo mngoima jeste sam smijeh voditelja dok je samo sve ovo nslušao, te se samo jako smijao na sve što je glumcia rekla o Srbiji i njenim stanovnicima.

Poslije svega izrečenog, ova glumica je pokušavala da opravda svoje riječi, te je onda poslije rekla kako je to jedno veoam interesantno mjesto, da je u Srbiji snimala šest dana nedjeljno, i da su imali jedan slobodan dan. Ono što je kako kaže njoj interesantno jeste što u Srbiji ništa nije srpsko, da je to kombinacija svih onih koji su vladali tom zemljom prije toga.

Ona je na ovaj način samo pokazala kako ona nije i baš neki ljubitelj proušavanja drugih kultura. Na društvenim mrežama su svakako mnogi gražani Srbije imali svakakve komenatre vezane za ovu temu. Mnogi su čak bili i fascinirani jer je ona provela toliko vremena u Srbiji, a nije uspjela da nauči bilo šta o zemlji u kojoj je boravila. Moćemo reći da je ovaj intervju star nekoliko godina, ali se nedavno pojavio na jutub, i privukao jako veliku pažnju.