Svjesni smo toga da je situacija na Balkanu, ali isto tako u svijetu postala baš alarmantna kada je u pitanju korona virusa, a isto tako svjesni smo da predsjednik Vučić vrlo često koristi razne prilike da se obrati svojim građanima, kada god misli da za to ima potrebe.

Kada je on u pitanju moramo da priznamo da je on jedan od najaktivnijih političara u regiji, i uvijek je volio da bude otvoren za medije i javnost, a isto tako on je veoma uključen u sva dešavanja koja se dešavaju u zemlji i niko ne smije da donosi nikakve odluke bez njegovog znanja i bez njegove konačne odluke.

Moramo isto tako da priznamo da su pred njim uvijek bili neki izazovi, a to je naročito primjetno u posljednje vrijeme kada vidimo da je Srbija imala pandemije korona virusa, izbore, protesta, a kada je u pitanju korona virus, ona je se ponovo vratila.

Upravo zbog toga ona će da se danas obratiti javnosti ali još uvijek nije poznato kojim povodom, tako da može da bude zbog trenutne situacije sa pandemijom korona virusa ili vezao nešto za političku situaciju, a sa druge strane imamo i situaciju gdje Krizni štab zasjeda u 11h .gdje će vejrovatno oni doći do toga da se uvode neke nove mjere.

Kako saznajemo glavna tema danas će biti klubovi i kafići, a vjerovatno će se razmatrati restrikcije u vidu da se skrati radno vrijeme, dok za zatvaranje vjerovatno da neće biti potrebe, ali ostje nam da vidimo.

Vaš komentar?

Preporuke