I ovog vikenda smo u znaku rijaliti programa, Zadruge prije svega. Iz dana u dan, i uz noći u noć, gledaoci su sve više opijeni ovim rijaliti programom, koji ruši sve rekorde gledanosti. Kasno sinoć je tijekom same simije nastavila se priča oko “Gledanje video zapisa”, pa je nastao pravi kaos kad je voditelj Milan Milošević pitao Ivanu Krunić ima li simpatije prema dečku iz osiguranja, te je upitao ima li nešto više između njih dvoje?Nakon što je Bane Čolak priznao svoju ljubomoru, zbog čega je upropastio zabavu Ivane Krunić, objavljen je video isječak. Čolak je tvrdio da nije DJ u pitanju, već neko totalno drugi, a kad ga je voditelj Milan Milošević pitao je li to šlan obezbjeđenja, nastao je kaos, i tu je svima sve bilo itekako jasno.

“Pa, vidjeli ste da nije u pitanju DJ, rekla je da je posegnula prema njemu i nekima koji su me u tom trenutku gnjavili.” Ono što radim, što je naš problem, ona me gura u rasprave, dok razgovaram s Mićom, a onda kad nešto pođe po zlu i napravi neke stvari, naljuti me – rekao je Čolak.– Ja sam tada bila vani, a ona je rekla da je on dobar momak, radio je te noći – rekla je Ermina Pasović. Tada je svima već postalo i više nego sumnjiva situacija. – Ne bih o tome. Koliko znam, ne smijemo puno kontaktirati s tim ljudima “, rekla je Ivana.

– Dakle, znači da je obezbjeđenje u pitanju – rekao je menadžer Milan Milošević.“Nikada nisam imala ništa s dotičnom osobom, jedini put kad sam nešto razgovarala s tom osobom bila sam kad sam otišla liječniku da vadim krv”, odgovorila je Ivana, vidno iznervirana cijelom ovom situacijom.

Preporuke