Rijetko ko od nas u nekom svom vremenskom periodu, mora nekada i negdje da preseli. Tada nastupaju problemi, jer se silne stvari moraju premjestiti sa jednog, na drugo mjesto. Niko to ne voli, ali šta da se radi? U tim momentima se zove uža i šira familija, traži se pomoć na sve moguće strane, ali u posljednje vrijeme imqmo agencije koje se bave tim pitanjem. Nisu problem torba ili kutija, ali kada su u pitanju masivne stvari, police, regali, kauči nastaju veliki problemi. Pogotovo ako je prostor izuzetno uzak gdje se sve to mora raditi, kao i sami podovi, tada nastaje velika glavobolja, ali i problem vlasnika koji ne zna šta da radi od muke. Jedan od stanara upoznao se s ovom situacijom, dolazi nam iz Srbije, tačnije iz Novog Sada, a o čemu je problem o kojem govorimo saznat ćete u nastavku.

Stanovnici zgrade u Novom Sadu na Detelinari smislili su sjajan način da na najlakši i najjednostavniji način dovedu ili izvade namještaj, samo jednom u životu to mogu vidjeti, na Balkanu se to nikome ne bi dogodilo, ali sigurno.Čovjek koji živi na drugom katu, nije imao živaca da nosi sve glomazne stvari liftom ili je imao skučen prostor u stanu, pribjegavajući jednom rješenju koje je sve nasmijalo, jer do sada to nije viđeno na ovim prostorima. 

Ne znamo da li ima građevinsku tvrtku, pa je zamolio radnika da dođe ispred zgrade ili ga je on unajmio od nekoga, ali on je na ovaj način izvlačio svoj kauč sa trećeg sprata. Prema našem mišljenju, ovo je definitivno stvarno simpatičani način da stvari izbacite iz stana, a uvjerite se kako je to sve izgledalo:

Preporuke