Sve popularnija Alis Adaktar je jedna od akteriku u rijalitiju “Adaktarovi”, a sada je objelodanila, na iznenađenje mnogih, da je u drugom stanju. Naime, majka Adama Adaktara je objavila na društvenim mrežama nekoliko svojih fotografija na kojima je pokazala svoj trudnički stomak, koji je u prvom planu, a preko društvenih mreža je poručila i ove stvari: Već duže vrijeme slušam mnogo ljudi koji me savjetuju (iz najbolje namjere) šta treba da uradim sa svojim životom, kako bi trebalo da postupim i šta bi oni uradili da su na mom mjestu. Ali nisu. Što je za nekoga propast, za nekoga je radost. Da, imam ovoliko godina i da, odlučila sam da zadržim ovu trudnoću, koju nisam planirala, ali život je često nepredvidljiv”

Kako kaže, donijela je ovu odluku za koju smatra da je ispravna, jer je ona ta koja upravlja sa svojim životom, te je ne zanima šta neko drugi misli o tome, i da ko je trebao da je podrži, da ju je podržao, te se zahvalila svima onima koji su bili i ostali uz nju. U mnogim komentarima koji su se pojavili ispod ove njene objave najviše je bilo podrške članova ove porodice, dok su mnogi drugi poručili ovoj rijaliti zvijezdi da dobro pazi sada na svoje zdravlje, da se pazi kao i da su djeca veliki blagoslov

Podsjećanja radi,  Alis Adaktar je dospjela u središte interesovanja javnosti posredstvom učešća u rijaliti šou-programu “Adaktarovi”, koji prati dešavanja vezana za članove ove imućne porodice i njihov rad u industriji ljepote. Ona do sada nije nikada pokazala svoga partnera u javnosti, ali je jedne prilike njena sestra Vanja bila istakla da se njihovi muževi “guše u nekom zagađenom vazduhu jer stvarno nisu mogli da se snađu da udišu ovaj dvorski vazduh”.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here