Što se tiče Zadruge ona je u poslednjih par sedmica bila jako tiha, ali sve do sinoć kada je nastao pravi haos. Sinoć su u epicentru bili Filip Car i Dejan Dragojević koji su se žestoko posvađali i tada je krenuo prav haos. Dejan je počeo da razbija čaše od svoju glavu i na kraju završio u urgentnom centru gde mu je pružena prva pomoć.

Svi znaju da je Dalila završila osnovnu školu u Tuzli, a srednju školu u Sarajevu, to je više puta rekla. Odlučila je da se upiše na jedan privatni fakultet u Bijeljini. Dalila se za to vrijeme mnogo promenila. Nije bila zadovoljna sa svojim izgledom, pa je odlučila da se podvrgne raznim estetskim operacijama.

je uradila operaciju nosa i stavila je silikone u usne, koje je pre ulaska u Zadrugu i izvadila, kako bi vratila svoj prirodni izgled. Također, ofarbala je i svoju kosu u prirodnu boju, kako bi postila što prirodniji izgled. Sada se na društvenim mrežama pojavila njena slika, kako piše u opisu, sa mature, gde je Dalila skoro neprepoznatljiva plavuša, u čipkastoj i providnoj uskoj haljini.

@zaadrugaa5

Kraljica mature Dalila Moreno 😂😂😂😢 #mladenvuletic #dalila #dalilamoreno #zadruga #zadruga5 #balkan #foryoupage #fyp #reality #zadrugaofficial

♬ original sound – ZADRUGA 5

Advertisement