Marija Kulić je napala zeta Nenada Macanovića Bebicu jer nije branio njenu čast pred zadrugarima, a na to sve joj je i kćerka Miljana rekla kako je pričala da postoji mogućnost da je Bebica čak i zaljubljen u njenu majku Mariju, na šta se javio Ivan Marinković koji je rekao:” Oni kao sve kažu iz afekta, kao boleštine, a vi ih izgovarate” – Na to se javila Marija koja je rekla: ” Odakle tebi mozak to da kažeš, pa nije on Bojan Tomović, on je bolestan čovjek. Zdrave ne svrstavaš sa psihički bolesnima, a nije ti ni bio dečko. Ti u tvojim šalama izgovoriš takve gadosti” – rekla je Marija.

Zoli je zasmetalo što se sva krivnja prebacuje na Miljanu, na šta je Marija rekla: ” Ona je to izgovorila. Je*em mater svima koji to misle” – rekla je Marija. Nakon toga je voditelja Milana unteresovalo kako je Zorica u afektu znala za apartman u kojem su Marija i Bebica imali se*s, na šta je Marija kroz suze počela da govori: ” Šta ja ne smijem, da me neko Bože sačuvaj ne spoji sa Nenadom. Ja smatram ono što je ispravno, taj čovjek meni pomaže, a što je mutav pa ne zna da odgovori ni za sebe, ni za mene, ni za Miljanu to ja ne mogu da mijenjam. Nisam rekla ni Miljani jer ni jedan ni drugi nisu došli da kažu nešto na tu temu” – rekla je Marija.

– Da li bi se neko ko ima rak je*o dok mu dijete umire sa zetom – vikao je Miljan

– Ja ga gledam kao sina, to je isto kao da se majka je*e sa sinom. A ti ako si mutav šta si koji ku*ac došao ovdje. Reci nešto čovječe – rekla je Marija.

– Marija je već to demantovala – rekao je Bebica.

– Trebao si da kažeš Zorici: Sram te bilo. Ja sa Zoricom mogu i ne moram da sjednem, meni je bitno što si ti šutio, a možda ćeš da budeš njen muž, da živiš sa nama – rekla je Marija Bebici.

– Pa ja mogu da napušavam svakoga – rekao je Bebica.

– Ivan i Zola bi skočili sebe da odbrane ako ne Mariju – rekao je Milan.

Da li misliš da je zaljubljen u mene? – pitala je Marija.

– Sad ne, ali sam ga prije tako provocirala – dodala je Miljana.

Ostatak pročitajte OVDJE

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here