U današnjem članku se dotičemo jedne veoma zanimljive teme , za koju vjerujemo da do sada niste čitali i o kojoj niste znali mnogo. Posebno u zadnje vrijeme , jer su se oni malo pritajili. Radi o Harisu Džinoviću i njegovoj supruzi Melini , sa kojom je u sretnom i skladnom braku već duži niz godina. Njih dvoje se kao par ne promoviraju mnogo u javnosti niti se pretjerano eksponiraju sa potrebom da pokažu i dokažu svoju ljubav drugima.

 

 

Haris Džinović je bosanac , sa Beogradskom adresom već posljednjih deset godina , gdje živi i radi. ON je iz Beograda mnogo toga učinio za svoju karijeru , koja je samo napredovala.  A i njegova je supruga u šoubiznisu , ali na jeddan daleko drugačiji način u odnosu na njenog muža , naime ona se bavi kreiranjem  i po zanimanju je modna dizajnerka, koja je itekako establirano ime na našoj estradi. Ona ima svoj butik u beogradu i online radnju , ali osim toga brojne poznate ličnosti po svoje unikatne haljine odlaze baš kod nje , jedna od njih i najpoznatija možda je Svetlana Ceca Ražnatović.

Međutim njegova se supruga odlučila z nekog razloga da sa svojim online pratiocima podijeli i kako izgleda njihov dom , po prvi puta. Moramo priznati da smo ostali šokirani , rradi se naime o jednom prelijepo zdanju , ogromnom i raskošnom , kojeg ne bi postidili ni neki od najbogatijih ljudi na svijetu. Ali ono što je ona naglasila da je najvažnije da je dom ispunjen ljubavlju i pažnjom , a i srećom ukućana , jer bez toga je to samo prazna ljuštura.