Tekst nove pjesme Radinog bivšeg partnera – Harisa Berkovića, objavljene pod nazivom ‘Loš’, prenosimo u cjelosti.

Za njih se mislilo da su jedan od najskladnijih parova koji se na estradi viđaju, pa je tako javnost ostala itekako iznenađena nakon što je objavljena vijest da je Rada ostavila svog mlađeg dečka Harisa, nakon što ga je uhvatila u prevari sa svojom koleginicom. Navodno, uradila je to tako što ga je izbacila iz stana.

Haris Berković i Rada Manojlović okončali su emotivnu vezu koja je nepune dvije godine trajala, a kako su prenijeli svi mediji, ljubav je dobila svoj kraj kad je poznata pjevačica svog mlađeg dečka uhvatila u prevari s njenom koleginicom.

Mada su Haris i Rada djelovali kao da su jedan od najskladnijih mlađih parova koje viđamo na estradi, naročito što su govorili oboje da im apsolutno ne smeta razlika od devet godina, javnost je ostala iznenađena viješću da je Rada prekinula sa Harisom i to tako što ga je navodno iz stana izbacila.

Ovim povodom se njih dvoje nisu oglašavali, ali Haris je objavio novu pjesmu pod nazivom ‘Loš’ – a koja poprilično teške emocije nosi, u kojoj o prevari pjeva. Priča se da je Radi posvetio pjesmu, a kako kompletan tekst pjesme glasi, u nastavku pogledajte.

Procijenite i sami kome je posvećena!

Možete i poslušati pjesmu koja je tek objavljena, na video snimku u prilogu ispod. Šta mislite, da li će se mladi par pomiriti ili su ipak slabe šanse da se to desi, kad se uzmu u obzir sve okolnosti?

Preporuke
Loading..