Kada govorimo o Zvezdama Granda vjerujemo kako nema soobe koja ne zna za ovo takmičenje za koje možemo slobodno da kažemo da je jedno od najpoznatijih i najdugotrajnijih takmičenja u regionu koje traje punih 14 godina.

Kroz ovo takmičenje je stvarno prošao veliki broj takmičara, naročito današnjih zvijezda koje su upravo počele svoju karijeru u ovom takmičenju jer upravo ovo takmičenje se čini kako jedna od najboljih odskočnih daski za dalji razvoj karijere, sa obzirom da je Grand najprestižnija muzička kuća u Srbiji, ali i regionu.

Svi oni koji dobro prođu u ovom takmičenju ostvare pravo na jednu pjesmu, a neki čak od njih i album, ali su oni prije svega za Grand vezani jednim jako strogim ugovorom, zbog čega je i ranije dolazilo u nekoliko navrata do nekih nesuglasica.

Međutim, svi oni koji danas žele da se bave pjevanjem i razvojem karijere dolaze u ovo takičenje, a ono što je sigurno u ovom takmičenju stvarno možemo da viidmo i čujemo sve i svašta, a ima i onih koji nemaju talenta ali nastoje na svaki mogući način da uspiju.

Jednu takvu situaciju donosimo u današnjem članku a riječ je o takmičarki Ireni Radulović koja je svojim nastupom napravila pravi haos.

Ona je svoju prvu pjesmu otpjevala jako loše, a žiri je odmah prekinuo njeno pjevanje panik tasterom, a Marija joj je rekla kako to ništa nije valjalo.

Međutim, ona je navalila kako bi otpjevala i drugu pjesmu pa su joj dopustilii i Dara Bubamara koja je bila gostujući član žirija je u zanosu njoj pritisnula da želi biti mentorka a djevojka je krenula da ljubi i grli sve redom.

Kada je ona došla do Đorđa Davida on je skočio iz svoje stolice i krenuo bježati, ali to nije nju pokolebalo ni sekunde nego ga je krenula ganjati po cijeloj produkciji.

Koji je vaš komentar?

Preporuke