Svi mi volimo svadbe i dešavanja sa svadbi, pogotovo na Balkanu gdje se može vidjeti sve i svašta. Neke svadbe znaju trajati i po par dana, a što se tamo može vidjeti, to je teško riječima objasniti. Zato je sa pojavom modernih tehnologija sada i to moguće, pa onda snimak sa neke svadbe jako brzo prostruji društvenim mrežama, i one postanu vidljive i viralne u roku od 24 sata. Cijela ova situacija se desila prošle godine u julu, kada je na jednj svadbi u jednom trenutku pjevaljka zapjevala na kašiki od bagera, sa još par slavljenika. Bilo je apsolutno ludilo, i baš kao u domaćim filmovima, nije se znalo ko pije, a ko plaća. Međutim, u jednom trenutku, gosti su dostigli ekstazu, kada je pjevaljka sa bagera izvadila pištolj, koji je imala za pasom, i počela pucati u vazduh.

Svi su počeli još više da urlaju, jer je u Srbiji jako cijenjena žena koja voli opucati iz pištolja. Nerijetki su slučajevi kada muškarci iz šatora izvade pištolj, ili automatsku pušku i krenu pucati, ali je jako velika rijetkost da to uradi žensko, u ovome slučaju pjevačica koja je zabavljala sve svatove. Ona je u tom trenutku pjevala veliki narodni hit”Volim momke koji piju rakiju”.

Video možete pogledati ovdje

Komentari na ovaj video nisu prestajali, a bilo je čak i onih koji su nudili i brak za ovu jako nabrijanu pjevačicu, koja se mora priznati ipak je orginalna za razliku od drugih. Da li ste vi nekada prisustvovali nekoj ovakvoj svadbi? Pišite nam u komentarima vaša mišljenja.

 

Preporuke