Jedan incident koji se ne događa često desio se proteklog vikenda u Porto Prensu glavnom gradu Haitija. Naime, kum koji se zove Rikardo koji je došao na vjenčanje prije nego što su mladenci imali svoj prvi ples ustao je i prišao mladoj koja je u tom trenu pričala sa majkom. On je njoj tada lupio šamar a onda je ona njemu uzvratila.

Potom je on nju udario pesnicom te je ona onda pala na pod. U tome je mladoženja Semjuel dotrčao ali kum njega nije ni pipnuo već ga je samo pljunuo u lice. Ljuta porodica sa obje strane je pritrčala odmah da izbaci kuma sa vjenčanja ali on je samo rekao kada je bio okruženj svojim prijateljima, samim tim i mladoženjinim drugovima, zamolio samo da uzme mikrofon kaže nekoliko rijeći i sam će da ode sa ove proslave. On je uzeo mikrofon pa je rekao kako je mlada inače koja je bila njegova tajna djevojka vukla za nos poslednje dvije godine obećvajuci da će da raskine sa budućim mužem, jer je uvijek bila zaljubljena u njega.

Dodao jei to da je zbog bogatog i uspješnog muža akortirala, iako ju je kum preklinjao da to ne čini, jer je želio dijete s njom. Imala je kako kaže samo jedan plan, udati se bogato, iako je njega oduvijek voljela. Ona je njemu samo tri nedjelje prije rekla iznenada da se udaje i da se više nikada on ne javlja na telefon. A prije toga mu je obećavala da će imati budućnost.

Rekao je da mu je Semjuel pomogao kad mu je najgroe bilo, i da je zbog toga samo došao na svadbu. Rikardo je prišao majci mlade i poljubio  je u obraz govoreći joj da joj se san da on i njena kćerka budu zajedno nikad neće ostvariti. Vjenčanje je poslije toga zaustavljeno na pola sata.