Haos na RTS-u poslije Slagalice, Srbija je ostala u nevjerici: Desio im se neviđeni gaf u emisiji koji je uplašio sve gledatelje (Foto) - Lifesytledom

Haos na RTS-u poslije Slagalice, Srbija je ostala u nevjerici: Desio im se neviđeni gaf u emisiji koji je uplašio sve gledatelje (Foto)

Kada su u pitanju televizijski kanali, činjenica je da se greške u emitovanju programa rijetko dešavaju, ali ipak, onda kada se dogode, onda u svakom slučaju cijeli region priča o njima. Upravo to se desilo ovih dana na RTS-u koji je napravio zaista neviđeni gaf, a ovakvo nešto se još nije desilo.

Naime, ovih dana su svi mediji u našem regionu najavljivali Miholjsko ljeto i itekako visoke temperature i lijepo vrijeme, pa možete zamisliti šok gledatelja kada su vidjeli da reporteri na RTS-u najavljuju da slijedi zahlađenje i drastičan pad temperatura. Po njihovoj prognozi, najviša temperatura za subotu je trebala da bude 16 stepeni, a za nedjelju je bila samo 4 stepena Celzijusa.

Ipak, nakon brojnih upita od strane gledatelja, produkcija je potvrdila da je bila riječ o tehničkoj grešci, te da je RTS emitovao prognozu od 4. oktobra, kada su temperature bile drastično niže u odnosu na to kakve su sada. Kako god, i dalje se svi pitaju kako to moglo desiti uopšte, te šta je to pošlo po zlu.

Ipak,g reške se deašvaju u svim sferama našeg života, pa tako i ovdje, a onaj ko radi i griješi, pa mu se mora oprostiti. Kako god, ovih dana nam slijedi divno vrijeme u kojem ćete moći da uživate sa svojom porodicom, pa nemojte da protraćite i ovu priliku da se nauživate sunca koje će ubrzo da nestane na nekoliko mjeseci iz našeg regiona. Koji je vaš komentar na sve ovo? Pišite nam i otkrijte svoje mišljenje i svoje stavove!

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply