Nešto što je oduvijek bilo posebno, i nešto što obiđe cijeli svijet jesu svakako snimci sa srpske svadbe. Tako ponekad neke slike,video snimci i takvi neki detalji sa svadbi vrlo brzo se prošire društvenim mrežama, posebno kada se radi o nekim bizarnim ili jako smješnim svadbama.

Tako otprilike po snimku možemo da procjenimo o kojoj svadbi se radi i gdje se dešavala. Znamo naravno da kada nas ponese dobra atmosfera, ili kada popijemo koju čašicu više, znamo i da pretjeramo i da sasvim neplanirano budemo zvezde večeri, da kada sljedeći dan pogledamo i kada se sjetimo šta se desilo, bude nas sramota. Današnji članak je vezan za takvu jednu situaciju, koju je imala jedna djevojka iz Srbije, koja je tokom jednom svadbenog veselja kojem je prisustvovala, u jednom trenu poželjela da zaigra čak na stolu. Ali da se stvari nisu odvijale onako kako je ona to i zamislila, pokazuje nam i video snimak koji je nastao.

Ovaj snimak je kako kažu nastao na jednoj velikoj svadbi koja se odvijala u Srbiji, i ona je sa tim snimkom postala jedan pravi hit na društvenim mrežama. Ona se potpuno opustila kada je čula pjesmu Danas majko ženiš svoga sina. Kako vidimo na snimku,ona je obučena u tjesni crveni sako odlučila da prvo stane na stolicu, da bi malo poslije skočila na sto, vjerovatno je imala namjeru da zaigra na stolu. Ali kako se na stolu nalazio stolnjak, a samim tim i zbog težine, umjesto da se nađe na njemu, ona je samo nestala odnosno propala sa stola i završila na podu vjenčane sale.

Ali je ona ubrzo postala i jako poznata, jer se ovaj njen pad masovno počeo da širi
društvenim mrežama, te ovu njenu neprijatnu situaciju su svi mogli da vide.