Grudi u prvom planu: Lidija Vukičević stala pored svojih vršnjakinja iz osnovne škole, one su ostarile, a Lidija..hmmm - Lifesytledom

Grudi u prvom planu: Lidija Vukičević stala pored svojih vršnjakinja iz osnovne škole, one su ostarile, a Lidija..hmmm

JEDNA OD NAJZGODNIJIH GLUMICA U REGIONU JE LIDIJA VUKIČEVIĆ SVAKAKO, GLUMICA KOJA IMA 57 GODINA I KOJA NAS SVOJIM IZGLEDOM DEFINITIVNO ODUŠEVLJAVA.

Sada se sastala sa prijateljicama iz osnovne škole, a ovaj susret su okovječile fotografijom.

Njene drugarice iz osnovne škole Svetozar Marković su nakon mnogo godina opet zajedno, napisala je popularna glumica kao opis uz ovu sliku.

Ne znam da li vi jedini na svijetu imate privilegiju tu da ne starite. Vi ste prelijepi, iskreno, mnogo starije djeluju gospođe. Šta pijete i jedete, ili samo zdrave i lijepe misli imate i ispunjeni ste na svakom polju i tako onda plijenite, glasio je jedan komentar napisan ispod ove fotografije.

KO JE BIO SVETOZAR MARKOVIĆ po kome se i zove škola?

Obitelj Svetozara Markovića potječe iz starog Kolašina. Svetozarevov djed Marko, po kojem je obitelj dobila prezime Marković, preselio se u Srbiju oko 1820. godine. Svetozar je, objašnjavajući ispad ludila u svom karakteru, napisao da je njegov svekar pun djeda oko dvadeset godina, te da je nadaleko poznat po svojoj tvrdoj prirodi.

Svetozar Marković bio je sin Radoja Markovića, policajca i Stane Markovića. Svetozar je imao četiri sestre: Persidu, Katarinu, Milicu, Hristinu i Jevremovog brata. Majka mu je umrla rano, a otac mu se nakon smrti oženio Marijom (Rajić), udovicom Pantea Perišića. Godine 1854. Svetozar je ostao bez oca. Tada su se brinuli o djeci, Svetozaru, njegovim sestrama i bratu Mariji.

Categories: Najnovije

Leave A Reply