Danas ćemo s malo dotaći i rijaliti zvijezda, koje su obilježile ove programe u posljednjih 10 godina. Mnogo je njih prošlo kroz Parove, Zadruge Farme i ostale emisije, a jedna od njih koja je bila i više nego specifična i karakteristična jeste Divna DNK, njeno pravo ime je kao što znate Divna Milovanović. Ona se upoznala sa MArkom u rijalitiju i tamo su postali i ljubavni par.Svi su mislili da je to sve montirano, međutim i kada se završio ovaj rijaliti program, oni su ostali da žive zajedno. Iz više pokušaja nisu mogli postati roditelji, da bi na kraju ipak uspjeli u svome naumu. Čak im je zbog neuslovnog života Centar za socijalnu pomoć oduzeo dijete, kada su malo stali na noge i ispunili sve moguće uslove, oni su dobili nazad svoga nasljednika. 

Pred Novu Godinu ih je posjetio i tim paparaco lova, poznate TV emisije koja se emitje na Pinku, te su htjeli podijelit gledaocima gdje oni to žive. Kućica nema ni fasadu, ali su njih dvoje sretni i nasmijani i to je najvažnije. Divna je u to vrijeme u rijalitu bila neočešljna, bila je toliko mršava da je se njoj pokazala i grba na leđima.

Poznate starlete iz rijalitija su joj tada obećale i platičnu operaciju, međutim prevarili su je, i nisu se nikada više vratili. Jedna od njih je Soraja VUčelić, koja je na taj način htjela samo medijsku pažnju. Šta vi mislite o Divni DNK? Pišite nam sva vaša mišljenja u komentarima ispod. Gledate li Zadrugu danas?

Preporuke