Đorđe i Saška Đoković s nestrpljenjem iščekuju rođenje prinove, manekenke koja je nedavno putem društvenih mreža potvrdila trudnoću. Iako se i ranije spekulisalo, mladi bračni par nije želeo da reklamira trudnoću, ali kada više nije mogla da sakrije stomak, Saška je srećnu vest podelila na svom Instagramu. Beba tek treba da se rodi, pa je moguće da će porodica svakog dana dobiti pojačanje.

Noletov brat se prošlog leta verio za svoju dugogodišnju devojku, a potom su imali i svečano venčanje. Nekadašnja sportska novinarka i sama je postala gospođa Đoković udajom za najmlađeg Đokovića. Obred su obavili u crkvi Svetog Marka u Beogradu, a nakon crkvenog venčanja, mladenci i gosti su se ukrcali u privatne avione i uputili se ka Crnoj Gori, gde je zakazano veliko slavlje, kao i građansko venčanje. Šuškalo se da je novopečena mlada trudna, ali ime i pol bebe javnosti su saopšteni tek nakon novogodišnjih božićnih praznika.

Đokovićeva snaja, koja je poznata po dizajnu kupaćih kostima, odnedavno je počela da kreira luksuznu garderobu za dame, ali i venčanice. Fotografija torbe njenog brenda, potpisane njenim devojačkim prezimenom, privukla je pažnju mnogih.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here