Zoran Pejić Peja je poznato TV lice i bivši suprug pevačice Zlate Petrović. Ima sina Jovana, a popularnost je stekao vodeći mnoge zabavne emisije. Njegova karijera je sjajna, ali je u centru pažnje medija zbog lošeg zdravlja. Poznato je da je nedavno imao operaciju srca i da mu je ugrađen bajpas.

Prema rečima izvora bliskog Peći, poznata TV voditeljka se već neko vreme bori sa srčanim problemima i odlučila je da potraži medicinsku pomoć. Nakon detaljnih pregleda i pretraga, doktor je preporučio operaciju i ugradnju bajpasa. Izvor kaže da je Peja ovu vest primio prilično mirno, ali je njegova porodica bila zabrinuta zbog svega toga. Međutim, operacija je završena bez ikakvih komplikacija i Peja je nakon samo nekoliko dana u bolnici pušten na kućnu negu.

Nakon operacije održala sam vrlo emotivan govor za javnost. Rekao sam da nisam osjetio bol tokom operacije, a doktor me je zamolio da nakon toga odem na skeniranje. Kada sam saznao da imam krvne sudove čovjeka od 80 godina, rekao sam svima da dođu na moju emisiju (smijeh).

“Rezovi su na grudima, na obje noge. Moram da se vraćam nekoj normali, uskoro počinjem da radim opet. Strah je postojao prije operacije, nikad nisam imao tako nešto. Svako se boji tako nečeg. Svi su bili uz mene, rodbina, prijatelji, drugari, tek sad sam shvatio koliko sam bogat čovjek”.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here