Trenutno jedna od najpopularnijih i nagledanijih serija u Srbiji, ali i u regiji je svakako ”Igra sudbine” te su svi fanovi ove serije ostali šokirani na vijest da glumica Milica Milša više neće biti dijelom ove serije, a baš je njen lik Ade Kanački publika nekako posebno zavoljela. Žarko Jokanović koji je bio scenarista u ovoj seriji, te Milica Milša su prekinuli svoj rad na ovoj seriji, jer, kako su rekli, serija koja je zamišljena kao porodična serija je počela da dobija neke karakteristike koje se njima nikako ne dopadaju, te je od Žarka traženo da u scenariju sve više dodaje i neki kriminalni ton, što njegova supruga i on nisu nikako željeli.

Jokanović je odbio te zahtjeve produkcije, te je nakon dvije i po godine rada na ovoj seriji dobio otkaz, amda je zvanično saopštenje da ekipa serije ide na zasluženi odmor. Čini se da Milica i Žarko baš i nisu puno pogođeni ovim razvojem situacije, te su oboje na društvenim mrežama podijelili ovu vijest, a uz to su dodali i vijest koja ih je mnogo obradovala, a to je da je pala i posljednja klapa na projektu na kojem su radili, a koji se zove ”Tunel”

Tu se radi o kriminalističkoj seriji, a u kojoj jednu od uloga ima i Milica. Ovaj par se trenutno nalazi u Egiptu, u Hurgadi, te uživaju na suncu. Ponosni suprug redovno fotografiše svoju suprugu i sve to objavljuje na društvenim mrežama, a mnogi su primijetili da Milica, čije su fotografije objavljivane i u Plejboju, nije zaboravila da pozira, a na njene fotografije u kupaćim kostimima se samo nižu pozitivni komentari na njen izgled. Par se slikao i ispred okićene jelke uz komentar kako su oni već počeli da slave

 

 

 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here