Već smo jučer pisali o informaciji da je sin od Cece Ražnatović, popularni sportista, to jeste sada već uspješni bokser Veljko Ražnatović otkrio na Instagramu da je postao diplomirani ekonomista. Školu je završio u Banjaluci, a diplomiranje je bilo baš onako kako je sa suprugom Bogdanom očekivao, jako uspješno, tak oda sada mogu čekati rođenje svoga sina, koji že se zvati Željko.Diplomirao je 4. prosinca 2019., a stekao zvanje 10. veljače. Ima li šta možda sumnjivo na ovoj diplomi? Da li ste je detaljo pregledali, i uočili možda neke nepravilnosti? Međutim, čim je slika objavljena na društvenim mrežama, ima onih koji imaju puno vremena i koji su primijetili nepravilnost.

Mislimo da ima lažnu diplomu, ali još je gluplji što u donjem lijevom kutu piše “U Banja Luci”. Da li je ovo greška? Šta vi mislite o ovoj nepravilnosti?Naime, Veljko, koji je profesionalni bokser i već ima osam borbi i 5 nokauta, završio je Prometejev fakultet primijenjenih i pravnih nauka u Banjaluci, i to prije par dana sa jako dobrim uspjehom. Mladi Ražnatović, koji sa suprugom Bogdanom očekuje prvo dijete, sada je diplomirani ekonomist.

Inače, o odlasku iz porodičnog gnijezda, Veljko je nedavno izjavio:

“Svi kad se vjenčaju ili ožene kažu kako je to bilo čarobno. Stvarno sam se lijepo proveo s najdražima, ali mislim da nisam toliko emotivan, bbar se na meni ne vidi. Sestra i majka su plakale, bilo mi je lijepo i to je najljepši dan u mom životu, ali žene drugačije sve osjećaju – rekao je Veljko. Zna se da će za nekoliko mjeseci Bogdana i on postati roditelji, Veljko ne krije da jedva čeka da dođe taj dan i otkriva kako se njegova supruga ponaša kao trudnica.

Preporuke