GOOOOOOL! Hrvatska majstorski savladala Engleze - prolaze dalje! (Foto) - Lifesytledom

GOOOOOOL! Hrvatska majstorski savladala Engleze – prolaze dalje! (Foto)

Ponovo je reprezentacija Hrvatske odigrala napetu utakmicu u borbi protiv Engleza, prolijevajući na hiljade kapi znoja da bi osvojili Svjetsko prvenstvo.

Hrvatska se uspjela izboriti i za ovaj meč

U igri su još 2 ekipe koje se bore za tron na Mundijalu 2018. godine – naša nenadmašna Hrvatska i Francuska, a očekuje se da će i naredna utakmica biti žestoka.

Golove su zabili Perišić i Mandžukić, drugi put uz sjajnu asistenciju i snažan udarac u mrežu.

Utakmica je bila itekako napeta, svirali su se produžeci – regularno po 15 minuta, a zatim je sudija ponovo produžio utakmicu za još pune 4 minute. Ipak, Hrvati su pronašli način kako da se snađu i održe se u igri, te pokazali da su itekako zaslužili pobjedu.

Zaista, bit će to pravo čudo ako Hrvati uspiju da pobijede i Francuze, te osvoje tron ove godine na Svjetskom prvenstvu!

Očekujemo i ovaj put da Kolinda svrati u svlačionicu gdje će naši borbeni igrači odahnuti malo nakon krvničke borbe i podijeliti utiske sa odigranog meča, između ostalog i o tome kako su osmislili savršenu taktiku da završe meč.

Naravno, ima tu i uloge trenera, koji osim što je ohrabrio svoje igrače i informisao ih šta trebaju dalje raditi, umjesto genijalnog Modrića ubacio igrača za odbranu i na taj način pojačao šanse za Hrvatsku da se približi korak dalje tronu svjetskog prvaka.

Zaključak: Reprezentacija Hrvatske bez imalo sumnje zaslužila je pobjedu na ovom Svjetskom prvenstvu, ali im želimo puno sreće u meču protiv jake Francuske. Mada, sigurno će se izboriti i za tu pobjedu!

Hrvatska do pobjede, idemo Vatreni!!

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply