Mladen Radulović imao je vrlo uspješnu manekensku karijeru, no u javnosti je ostao upamćen po tome što je bio dečko folk pjevačice Seke Aleksić, nakon koje je imao i vezu s Anabelom Atijas koju je upoznao tijekom sudjelovanja u real-life showu Veliki Brat.

 

Mladen je Seku upoznao na snimanju spota za njenu pjesmu Aspirin, a započeli su vezu i postali prijatelji koji su vrlo brzo prerasli u ljubav. Seka je 2007. godine medijima izjavila da planira budućnost s njim, a manekenka je u jednom intervjuu nahvalila pjevačicu rekavši da je najseksi pjevačica na domaćoj estradi, a privatno je sasvim normalna i spontana.

 

 

Njih dvoje su se čak i zaručili, no do braka nije došlo zbog razlaza. Tri godine nakon što se zaljubio u Seck, Mladen je ušao u reality show, a potom je počeo hodati s nedavno razvedenom Annabellom, a nakon izlaska iz Big Brothera veza između njih dvoje se nastavila, ali ne dugo, te nisu bili zajedno. Njegov posljednji intervju za medije dao je prije desetak godina kada je otkrio da hoda s djevojkom po imenu Isidora, da su bili trudni i da je sretan što će postati otac.

 

Nakon toga rijetko smo ga imali prilike vidjeti u javnosti, što i ne čudi jer je emigrirao u SAD i godinama živio u Los Angelesu. Zahvaljujući društvenim mrežama koje je Mark dodao svom imenu, možemo vidjeti što je to danas. I dalje vodi računa o svom izgledu i redovito ide u teretanu, no vrijeme je učinilo svoje.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here