Goca Tržan iznenadila izjavom: "Ne mogu zatrudniti ali mi ne pada na pamet da usvojim dijete" - sad otkriva i zašto je to tako - Lifesytledom

Goca Tržan iznenadila izjavom: “Ne mogu zatrudniti ali mi ne pada na pamet da usvojim dijete” – sad otkriva i zašto je to tako

Muzička zvijezda Goca Tržan u ulozi majke se ostvarila prije 11 godina, kad je dobila kćerku Lenu u braku s Ivanom Marinkovićem.

Ona pokušava već par godina krunisati nasljednikom svoju ljubav sa sadašnjim suprugom Rašom Novakovićem. Ali, zbog poteškoća da ostane u drugom stanju, odlučila je da uđe u proceduru vantjelesne oplodnje.

-Započela sam s pripremama. To su za sad samo pregledi, razne analize i davanje krvi, a sve to zahtijeva dosta vremena – kaže pjevačica.

Neovisno o tome što je nekoliko puta prolazila kroz sličan proces, kaže kako nije ni pomislila na to da usvoji dijete umjesto da ga rodi, ali isto tako nije pomišljala ni o tome da odustane od borbe za potomstvo.

-Nisam neko ko odustaje lako. Poštujem jako ljude koji odluče usvojiti dijete, ali ja sam već jednom ostvarena kao majka, ako i drugi put uspijemo, to će od Boga biti čist dar – ispričala je Goca srbijanskim medijima kroz osmijeh. Pjevačica ima veliku podršku u ovoj borbi od svog supruga Raše, ali isto tako i njene kćerke Lene, te svoje i suprugove porodice.

-Činjenica da vjerujem kako mogu još jednom zatrudniti, za sebe je religija. Bog je posvuda i pomoći će nam ukoliko budemo vjerovali. Ne moram u crkvu odlaziti da bi mi pomogao Bog – poručila je pjevačica, koja je inače bila nedavno u Grčkoj na odmoru, a sad se pregledima vraća iznova da bi pripremila tijelo za sve ono što je čeka za vrijeme procesa vantjelesne oplodnje.

Goca dijeli sa svojim fanovima na društvenim mrežama savjete i razmišljanja zato što je pitaju mnoge žene i djevojke na koji se način priprema, gdje preglede obavlja i kako sve to podnosi psihički.

-Pozitivne budite, radujte se životu i nemojte da očajavate – kaže ona i dodaje da smatra da je najgore kad žena prestane vjerovati da će se ostvariti u ulozi majke i da traumatično doživljavaju neuspjele trudnoće ili pokušaje.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply