Bojana Rodić i Mirko Šijan će uskoro postati i roditelji , a nedavno su bojani saopštili da nosi dječaka na radost cijele porodice. Oni već neko vrijeme žive skupa u Surčinu , a tek su počeli da renoviraju luksuznu vilu i počeli su polako da je prilagođavaju za život sa bebom. A kako kaže Markova majka , naša poznata pjevačica goca Božinovska, MArko čim je saznao da je Bojana trudna i da će on postati otac istog je trena krenuo sa opremanjem prostora za bebu , nije mogao čekati ni sekunde zbof uzbuđenja.
Goca se na društvenim mrežama pohvalila luksuznim domom kojeg ima ona , a i njena djeca , na fotografijama se može vidjeti skupi stilski namještaj u boji zlata , a cijela je kuća opremlejena stilkim namještajem. Pored svega tga u dvorištu se nalazi i bazen, kojeg Goca često ponosno pokazuje na svojih društvenim mrežama , jer ipak i to neka vrsta statusnog simbola.
”Ja živim u teškoj izolaciji zbog mame. Više sam u Kraljevu nego u Beogradu. Imam strah da bilo gdje idem. Trebao mi je ovaj period od avgusta da budem na selu. Nikad duže nisam bila. Sad sam shvatila kakvu ljepotu ima to selo. To je selo kod Kraljeva, paralelno sa Mrčajevcima. Mama mi je rođena u selu kod Kraljeva, a djed je imao njivu pored Morave ‘‘

Ovih se dana Goca žalila kako dugo nije bila u Karljevu te da su joj se nagomilali razni računi: ”Meni je prošle godine mama u avgustu slomila kuk, dementna žena. Nisam bila kući skoro dva mjeseca. Jedan račun nisam platila od oko 8.000 dinara, sad mi je stiglo 30.000 da platim izvršitelju! Jedan jedini mjesec je preskočen, četvorostruko skoro da platim sada! A zaboravila sam, i eto”, otkrila je ona za medije.

Goca je u ovu kuću ušla kada se udala za poznatog Beoradskog lošeg momka Zorana Šijana , ali on likvidiran prije nekih 22 godine , a ona je u toj kući ostala sama sa djecom.
” Ovdje sam 20 godina i navikla sam na Surčin jer sam i prije useljenja devet godina živjela u ovom kraju. Upravo ovaj dom čuva najljepše uspomene koje imam, posebno one vezane za mog pokojnog supruga, rođenje naše djece, njihovo djetinjstvo… Nikad, ali nikad se ne bih iselila iz njega. Ovdje je moja sreća. Djeca dolaze i odlaze, a ja ostajem. Što bi rekla moja ujna: “U toj kući ćeš biti dok te snaja ne izbaci.” E tad bih možda spakovala kofere i otišla, samo da mom Mirku bude lijepo”