Kao što se vidi iz naslova našeg današnjeg teksta, malo ćemo pisati o tome koje su možda tri najbolje domaće TV serije u istoriji, a to je “Selo gori, baba se češlja”. Ivana Mladović je imala manju ulogu u seriji i svima je urezana u pamćenje, jedna od glumica se zove Ivana Mladović (Ivana Mladović), u jednom trenutku je bila plejboj i bilo joj je zaista teško. Ipak, po završetku emisije imala je seks sa pogrešnim momkom, napravila pogrešne emotivne izbore, a sve je došlo do vrhunca pre 5 godina kada je pronađena mrtva u stanu Kragujevca. Veliki gubitak i tragedija, pogoršana nedavnim gubitkom njenog sina Jovana. Mnogo je patio za sestrom, a na kraju ga je sudbina udavila u Dunavu, iako je bio dobar plivač:

 

 

”Pravo da kažem, kako i mogu da budem nakon toga što me snašlo, moja sudbina je teška. Kad bih knjigu pisala, imali bi ljudi šta da čitaju, eto šta me je sve zadesilo. Sad idem na groblje da budem sa decom, spomenici su im jedan do drugog.”, izjavila je njena majka za Kurir.rs.

 

Međutim, ostao joj je i sin Ivan iz prvoga braka, tako da joj je on jedina uteha koja joj je ostala. Kako je i sama izjavila, za smrt svoje ćerke optužuje njenog tadašnjega deča koji je bio ovisnik o opojnim supstancama:”Pokušavala sam da ih razdvojim, ma sve sam pokušavala i ništa nisam mogla da uradim, šanse nije bilo. On je meni čak i pretio. Kad bih ga negde videla i srela, s obe ruke bih ga zadavila, pa nek idem na robiju. Ne znam kako ga je upoznala, takvog čoveka koji joj ni po čemu nije priličio. Branio mi je da je zovem, odvojio me od mog deteta.”, rekla je Ljiljana. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here