Vjerovali ili ne, mladi srpski glumac iznenadio je sve izravno ispričavši sve intimne detalje sa svojom djevojkom. Mnogi su ostali iznenađeni kako se usudio pričati ovako intimno i do srži šta se dešavalo u krevetu, između njega i njegove djevojke. Usput, Milan Vasić bio je gost u emisiji Ami G Show, a tada je morao odlučiti dogovoriti pitanje Ognjena Amidžića u igri istine. A onda je bez oklijevanja otkrio:

U međuvremenu, mnogi su se smijali i šalili se zbog njega, a s jedne strane ga je njegova rođena djevojka iznenađeno pogledala i gledala tako šokantno jer je bio brutalno iskren. Usput, Milan Vasić jednom je priznao da voli dame s naše scene.  Ah, svidjela mi se Mirka Vasiljević … Iako postoje oni pjevačice koje sam preferirao .. Evo naše Nataše Bekvalac, sa njom bih mogao svašta da napravim – rekao je s osmijehom na licu.

Milan Vasić srpski je kazališni, televizijski i filmski glumac, prepoznatljiv po ulogama u filmovima “Pjevaj, brate” i “Cimerice”, “Kakvi smo nekada bili”, “Bijela dama” i “Susjedi”, te filmovima “Konji vrane” i “Zamfir zona 2: povratak, zona”. Rođen je 31. siječnja 1979. u Kosovskoj Kamenici. Živi i radi u Beogradu.Upisao je Fakultet dramskih umjetnosti u Prištini. Zbog rata na Kosovu “pekao” je zanat i u Beogradu i na Barbariji i diplomirao u Vranju. Član je Prištinskog narodnog kazališta, čije je sjedište u Gračanici. Sa svojim je ansamblom odigrao brojne nastupe u srpskim dijelovima Kosova i Metohije.

Kako je rekao u intervjuu, predstave su igrane i na mjestima u kojima živi jedan gledatelj srpske nacionalnosti. Osim toga, povremeno glumi i u drugim kazalištima, a jedna od predstava koja mu je donijela veliku popularnost bila je „Pjevaj, brate“.

Preporuke