Evo, ipak romantika još uvijek postoji to je i više nego moguće, mada se jako pu o sumnja da je taj čin apsolutno nestao iz današnjeg vremena. Tako se ovaj par uptio na premijeru jako dugo čekanog filma. Ovoj gospođici se jako gledao ovaj film, da i njen partner na jedvite jade pronašao dvije karte sa najboljim ljubavnim sjedištima.
Međutim, to nije bilo jedino što je učinio jer je za nju pripremio nešto važnije što će je pamtiti cijeli život, skrivao je veliko iznenađenje koje ona nije mogla niti zamisliti. Ova djevojka očekivala je da će to biti samo jedna lijepa gesta koju je učinio i da će to biti samo jedno obično uživanje u filmu. Da je znala koji je njegov plan, bila bi van sebe od sreće.

Film je napokon i krenuo, da bbi on nakon nekih 10 minuta rekao da mora do WC-a, ona nije imala ništa protiv toga i samo se pomjerila da on prođe, i da ne smeta ostalim gledaocima. Nije mogla ni naslutiti šta on priprema u hodniku ovoga bioskopa.
Film je trebao biti prikazan na platnu, ali tada je primijetila da film ne počinje već nešto sasvim drugo. Umjesto filma, na ekranu je počeo mini film od 5 minuta, sa video klipovima i slikama iz njihove dosadašnje veze. Ovo je možda najromantičnija ideja koja se pojavila u posljednjih par godina. Šta vi mislite, da li je romantika još uvijek živa i da li ima nade za nju? Pišite nam u komentarima ispod članka vaša mišljenja.

Preporuke