Vanja Milošević, dečko od Snežane Đurišić, napravio je kardinalnu grešku nakon što je njegov Facebook post procurio u javnost, naznačivši kako koketira s anonimnom djevojkom mlađom od 27 godina. Ponovno je kontaktirao s djevojkom koja je čitavu prepisku pustila u javnost.  U početku se malo naljutio na djevojku jer su mediji pisali o tome, a onda joj je priznao da želi spavati s njom. Bez obzira na sve, izgleda da je njegovo očijukanje ipak bilo istinito, i da to nije novinarska patka.  Ne bojim se nikog, nisam u ozbiljnoj vezi sa Snežanom. Jako mi je lijepo s njom, neću lagati, slažemo se, ali nemam baš neke ozbiljne planove s njom, čisto da znate.

Stalno izlazimo i šetamo, ali opet, to nije to, nisi trebao raditi ono što radiš, mogli smo se potajno vidjeti, i bilo bi nam lijepo. Nisi trebala puštati sve na društvene mreže, šta ti je to trebalo? Rekao sam da nisam u ozbiljnoj vezi s njom i da će kad puknuti – tada je liječnik napisao djevojci koja ga je odlučila pitati zašto želi napustiti Snežanu.Da, ona je mlađa, ali u krevetu je prava vatra, oduzima dah muškarcu, to je i više nego sigurno. To možda ne izgleda tako, ali stvarno je dobro, napisao je u anonimnoj poruci djevojčinoj Facebook stranici, a zatim je prešao na konkretnije stvari i počeo ispitivati ​​što ima reći o njemu.

Podsjećanja radi, pjevačica Snežana Đurišić pomagala je svom dečku u isplati alimentacije nakon što je ginekolog upao u financijske probleme, koje je morao ispoštovati zbog bebe koju je dobio sa ženom iz Kraljeva.

Preporuke