Iako je Dragomir Bojanić Gidra, poznati glumac, preminuo prije više od tri decenije, njegova slava nije jenjava. Ljudi, posebno mlađe generacije, nastavljaju da pričaju o avanturama gospodina Žike iz čuvene serije Žikina dinastija, po kojoj je Gidra najpoznatiji. Gidra je bio neodoljiv zbog svog šarma i harizme, a njegova smrt 1993. godine rastužila je ceo region, a posebno ćerku Jelenu, koju je dobio iz burne ljubavne priče sa koleginicom Ljiljanom Kontić. Iako je bio veoma mlad, Jovan Stojanović, Gidrin unuk, odnosno rođeni brat Milomir, takođe je nečujno patio zbog velikog gubitka i dobro se seća svog strica čije životne situacije danas voli da prepričava.

“Često sam ga posećivao u njegovom stanu blizu Kalemegdana. Kakav je bio u Žikinoj dinastiji, takav je bio i u svakodnevnom životu, nasmejan i vedar. Nikada ga nisam video tužnog ili namrgođenog – rekao je jednom prilikom Jovan koji je imao samo sedam godina kada je glumac preminuo i otkrio da nisu tačne priče da je Gidra bio neveran svojoj ženi Ljiljani. Često sam ga posećivao u njegovom stanu blizu Kalemegdana.

Kakav je bio u Žikinoj dinastiji, takav je bio i u svakodnevnom životu, nasmejan i vedar. Nikada ga nisam video tužnog ili namrgođenog – rekao je jednom prilikom Jovan koji je imao samo sedam godina kada je glumac preminuo i otkrio da nisu tačne priče da je Gidra bio neveran svojoj ženi Ljiljani.

On je model koji je radio kampanje za poznate brendove, modne revije i pojavljivao se u muzičkim spotovima.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here