Ako iko na estradi zna da koristi društvene mreže i da uz pomoću njih izdržava pa čak i povećava svoju popularnost, onda je to svakako pjevačica Jelena Karleuša. Ona već jako dugo nije izbacila niti jednu novu pjesmu, o hitovima i da ne govorimo, već dugo govori kako radi na novome albumu, ali se i dalje ništa ne dešava, ali joj to ne smeta da i dalje bude među najpopularnijim pjevačicama na estradi, upravo zahvaljujući društvenim mrežama. Ona je tu veoma aktivna, i često, gotovo svakodnevno sa svojim provokativnim fotografijama i snimcima oduševljava svoje fanove i podiže veliku prašinu u javnosti

Poznato je i da je Jelenina mlađa kćerka Nika veoma neposredna djevojčica, te da je odličan đak, dobar drug, ali i nadasve, pravi mali komedijaš, a to se i dodatno saznalo nakon njene odluke da otvori svoje naloge na Instagramu i na Tik Toku. tako su neke Nikine šale i pošalice postale zarazne, i mnogi njeni pratioci te stvari veoma rado dijele i na svojim profilima. Tako je ejdan od snimljenih Nikinih sadržaja osvanuo i na Twitteru, a malo ko je ostao ravnodušan na to koliko je mlađa kćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića harizmatična i inspirativna.

Naime, desilo se to da je Nika na Tik Toku podijelila sadržaj u kojem, po mišljenju mnogih, na šaljivi način prigovara roditeljima zbog genetike:” Da ja sam kraljica drame, ali to nije moj izbor, već genetika” – izjavila je nasljednica bračnog para za koji se prvo piše da se razvodi, te nakon toga da su i dalje pod istim krovom, kao i da je kod njih sve u najboljem redu.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here