Treba reći da je Arijana Mihajlović srpskoj javnosti poznata više od 35 godina, ova prelepa Italijanka udata je za srpskog fudbalskog asa, a kruna njihove rane ljubavnice je njihovo petoro dece. Arijana je pre upoznavanja sa Sinišom bila model i voditeljka i, kako kaže, bila je to ljubav na prvi pogled. Arijana je odlučila da odustane od svega kako bi mogla da prekine vezu, ali njena ljubav prema poziranju nije nestala. Bivša manekenka je neosporno lepa, a njene godine su jedva poznate javnosti.

“Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine jer je on bio u Sampdoriji, a ja u Rimu i nismo se često viđali” ‒ rekla je u intervjuu za italijanske medije.

 

Prema pisanju italijanskih medija, Ariana je podelila da je rođena 10. novembra u znaku Škorpije, ali nije otkrila godinu rođenja, ali se informacija da je Arijana rođena 1971. još uvek može da se nađe na internetu Polako, on ulazi 52. godine života. Gledajući njen šarmantan izgled, godine su zaista samo broj, jer čak i ako je trudna pet puta, njen izgled je i dalje za svaku pohvalu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here