Frapantno saznanje - Poznati glumac Goran Jevtić koji je zlostavljao dječaka bježi iz Srbije - Živjet će u potpunoj izolaciji, a kada vidite gdje smučiće vam se još više - Zakon ovom čovjeku ništa ne može - Lifesytledom

Frapantno saznanje – Poznati glumac Goran Jevtić koji je zlostavljao dječaka bježi iz Srbije – Živjet će u potpunoj izolaciji, a kada vidite gdje smučiće vam se još više – Zakon ovom čovjeku ništa ne može

Goranu Jevtiću, koji je nedavno osuđen na deset mjeseci zatvora zbog zlostavljanja maloljetnika Luke Krćedinca, 21, sud nije naložio da mu oduzme putne isprave, a nije isključeno ni trenutak da će da napusti Srbiju.

Prema medijskim izvještajima, Jevtić često odlazi u Južnu Afriku kada ima problema, a dvojbeno je i da će tamo opet otići jer mu nije oduzet pasoš kako bi se mogao potpuno distancirati od trenutno vrlo velikog problema.

“Glumac često putuje u Južnu Afriku, a posebno kada upadne u neke ozbiljne krize, poput one koja mu se trenutno događa. Zato je uzeo slobodne dane i otišao nekoliko sedmica tamo da u miru razmisli o svemu. U osnovi, on odlazi u manje pleme, gdje je prije živio i neko vrijeme živio s njima, potpuno izoliran od civilizacije i svih događaja” – kaže izvor iz srpskih medija blizak glumcu Jevtiću.

“Tako je bilo i nakon podizanja optužnice protiv zlostavljanja, koje su slijedili svi mediji u Srbiji. Potom je napustio Srbiju i otišao kod nekog gurua u Africi, koji mu je uvelike pomogao, koji ga je potpuno resetirao. Jevtić se tada, nakon nekoliko sedmica, poslovnim obavezama u Beogradu vratio potpuno opušteno” – dodaje izvor.

Ipak, pitanje je hoće li Jevtić pokušati izbjeći izdržavanje kazne od 10 mjeseci zatvora odlaskom u Afriku, a je li to uopće dopušteno? Na što je osuđen, s obzirom na to da mu putovnica nije oduzeta.

Podsjećamo Luka Krčedinac imao je nepunih 16 godina kada ga je Jevtić zlostavljao 2014. godine.

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply