Pre nekoliko meseci, mediji u Srbiji su brujali od vesti da je čuvena guma Anđelka Prpić ponovo u drugom stanju. To je izazvalo burne reakcije jer se znalo da je razvedena i da sa bivšim suprugom Dariom Prpićem ima sina. Tada se otkrilo da je Anđelkin sadašnji partner i otac njenog deteta nekada bio najbolji prijatelj njenog bivšeg supruga.

Optužbe su počele iako su Andželka i Marko, kako se zove njen partner, oboje slobodni ljudi. Ipak, njih dvoje su izdržali napade i sada se često mogu videti zajedno u javnosti, uglavnom na nekim kulturnim događajima na kojima Anđelka ponosno pokazuje svoj trudnički trbuščić.

Njeno prvo venčanje održalo se pre 10 godina, kada je bila voditeljka emisije “48 sati venčanja”. Novinarima je bilo dozvoljeno da snime samo dostojanstvenike koji dolaze u crkvu, ali se pojavilo mnogo fotografija mladenke u haljini. Bila je prelepa.

Ono što je danas zanimljivo jeste da je među gostima tada bio i njen sadašnji izabranik Marko Žugić, koji je takođe izgledao elegantno u svom odeljenju. Primetno je da je Marko sve vreme bio u Anđelkinoj blizini, a zbog toga mnogi pretpostavljaju da je Marko potajno zaljubljen u glumicu. Priznao je to tek kada se ona razvela, a očigledno su osećanja bila obostrana.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here