Da ljubav ne poznaje granice i da godine nisu prepreka za sretan i uspješan brak dokaz je i ova priča koju vam donosimo.

Naime radi se o Dragoslavu Laziću bivšem suprugu popularne glumice a i pjevačice Snežane Savić.

Snežana Savić je postala prepoznatljiva zahvaljujući ulozi u kultnoj seriji Bolji život, te je zahvaljujući toj ulozi njena karijera doživjela procvat. Mnogi glumci zahvaljujući kultnoj seriji uspjeli su da izgrade karijere, jer je to serija koja je obilježila jedno poglavlje u vremenu i periodu bivše Jugoslavije. Dosta se govorilo o ulozi Snežane Savić te kako ta uloga zapravo nije trebala pripasti njoj, no zahvaljujući određenim okolnostima ipak je pripala njoj.

Njih dvoje su bili u braku dugi niz godina i u zajedničkom braku imaju jednu kćerku Anitu. Oni su se rastali prije nekoliko godina, te su ostali u sasvim korektnim odnosima.

Nakon prekida emotivne veze između njih dvoje, Dragoslav se zaljubio u mlađahnu glumicu Draganu Turkalj. Njih dvoje su se vjenčali u Koračici u prelijepoj kući njegovog kuma i popularnog glumca Velimira Bate Živojinovića. 2003-e godine njih dvoje su stali pred oltar gdje je bilo i crkveno vjenčanje. Dugo godina su pokušavali da se ostvare u ulozi roditelji,a na kraju im je pošlo za rukom i to dvostruko.

Iako je ona trideset godina mlađa od njega ali to ih nije spriječilo da postanu roditelji i to blizanaca kćerke i sina. Konačno im se želja ostvarila, a sada mogu da uživaju u životu sa svojim prinovama.