Jovan Memedović, popularni voditelj, prošao je kroz razvod 2014. godine, ali malo ko poznaje izgled njegove bivše supruge Mirjane.Nakon razvoda, svjesno su se trudili da izbjegnu svaki uvredljiv jezik i došli su do međusobnog razumijevanja da svojoj djeci, Maši i Urošu, daju prioritet tako što su brakorazvodni postupak učinili što glatkijim i bezbolnijim.

Voditelj je tokom intervjua za lokalne medije jasno stavio do znanja da ne žele da razgovaraju o ovoj temi i zatražio da se o tome ništa ne objavljuje. Bilo je evidentno da se domaćinu ne sviđa da dalje ulazi u stvar i želi da ostane privatno. Njihova izjava je bila čvrsta i nije ostavljala prostora za debatu ili pregovore. Bilo je jasno da domaćin ima jaka osećanja u vezi sa ovom temom i ne želi da se o njoj dalje raspravlja. Poruka je bila jasna, koncizna i puna poštovanja, ukazujući na želju domaćina da zadrži svoju privatnost i granice.Ljubavna priča Jovana Memedovića i Mirjane počela je 1992. godine kada su se upoznali u jednom rekreativnom centru. Mirjana je bila opčinjena Jovanovim šarmom i za godinu dana njih dvoje su se venčali i ona je postala gospođa Memedović.

U periodu od dvije decenije ostali su u braku, a sve to vrijeme ona se opredijelila za životni stil koji je bio lišen medijske pažnje i pažnje javnosti. Uložili su sve napore da zaštite privatnost svog potomstva i sačuvaju svetost svoje porodične veze.Mirjana je veoma angažovana na raznim društvenim mrežama, koristeći svoje prezime „Memedović“. Njeno prisustvo na društvenim mrežama svedoči o njenom upečatljivom fizičkom izgledu, koji će sigurno osvojiti svakoga ko naiđe na njen profil.

Treba istaći da je u pitanju bivša supruga Jovana Memedovića, poznatog voditelja i novinara koji je svoj brak skrivao od očiju javnosti punih dvadeset godina. Uprkos zajedničkoj prošlosti, ova žena je otišla dalje, a njen današnji izgled može iznenaditi one koji je pamte kao Memedovićevu suprugu. Rođen 1960. godine, Memedović je novinarsku karijeru započeo u Beogradu, gde je pohađao školu i izgradio temelje za svoj budući uspeh. Međutim, ono što mnogi možda ne shvataju jeste da njegovi korijeni sežu do zemlje Crne Gore.

Nakon završenog osnovnog obrazovanja na Dedinju, gdje je i boravio, ljeto je najčešće provodio na Durmitoru. Pored osnovnog obrazovanja, završio je i nižu muzičku školu; međutim, njegova strast prema prirodi i sportu, posebno boksu, uvijek je preovladavala. Bavio se i džudoom. Kao rezultat toga, diplomirao je fizičko vaspitanje nakon što je završio Četvrtu beogradsku gimnaziju i diplomirao 1985. godine.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here