Ljubav između Ane Nikolić i repera Raste je i dalje tema o kojoj se piše i bruje mediji. Rasta je nedavno osuđen na dvanaest mjeseci zatvora radi posjedovanja narkotičkih sredstava, a prilikom izricanja presude došao je vidno nasmijan i raspoložen.

Ana se u zadnje vrijeme slabije pojavljuje u medijima, te na neki način posvetila se sebi i svojoj kćerki. A obzirom da je i ova cijela situacija sa pandemijom uzrokovanom korona virusom, razumljivo je što je ne viđamo u javnosti.

Iako je Rasta osuđen na godinu dana on je zadovoljan što se konačno stavila tačka na to sve i na kraju može da krene dalje sa svojim životom. Dobio je mogućnost krentanja ali do ljekara i posla, te ništa sem toga nije dozvoljeno. O ljubavi između njih dvoje se dosta govorilo, postojale su određene špekulacije o njihovom viđanju.  Ljubav između Raste i Ane je još uvijek tema pisanja medija, jer su oni djelovali izuzetno skladno i sretno, a njihov brak je bio zaista poseban.

Jedan detalj prilikom suđenja  je svima zapao za oko a to je prsten na Rastinoj ruci. On i dalje nosi burmu koju je Ana još prije dosta mjeseci skinula. Ona je čak i fotografije sa prstenom na ruci izbrisala jer nije željela da ima bilo šta što je povezuje s njim. Očekivalo se da je ovo znak njihovog pomirenja, no očigledno još uvijek nema ništa od pomirenja i njih dvoje su završili svoju ljubavnu epohu.

Ostaje nam da vidimo šta će vrijeme pokazati da li će se među njima ponovo javiti iskra koja ljubav znači.

Advertisement