Fanovi su na nogama, Kija Kockar je vjenčanicu obukla: U javnost su procurile slike, OVO MORATE DA VIDITE! (FOTO) - Lifesytledom

Fanovi su na nogama, Kija Kockar je vjenčanicu obukla: U javnost su procurile slike, OVO MORATE DA VIDITE! (FOTO)

U emisiji Premijera Kristina Kija Kockar je gostovala, a onda je rekla kako je sa Slobom na njihov odnos stavila ogromnu tačku.

Na emotivni kao i privatni odnos ja sam sa Slobom stavila ogromnu tačku, a sada ću javno to i da učinim. Ništa me više ne zanima, niti jedno moguće pitanje što se toga tiče – jasno nam je rekla vlasnica hita popis za Premijeru, a na to je sve dodala kako je uživala u društvu svih svojih prijatelja jer kako kaže o njemu joj oni pitanja ne postavljaju nikakva.

Isto se to desilo kada je ona isprobavala vjenčanicu za fotografisanje u predstojećem sajmu vjenčanica, a ona je bila jedno od zaštitinih lica, kada je u tome svemu i odbila da o Slobodanu Radovanoviću govori.

On je sa razlogom moj bivši, ne želim o njemu više da pričam, a posebno sada i još na ovako prelijepom mjestu, kako ovu vjenčanicu isto urekla ne bih – tako Kija odgovara publici.

Categories: Najnovije,Vijesti,Zanimljivosti

Leave A Reply