Jedna od bivših učesnica rijalitija Zadruga je i Tara Simov, ona je u studiju zaplakala dok je pričala o svađi koju je imala sa Markom Đedovićem.

On je sve najgore o meni pričao, razočarao me mnogo. Cijelo ljeto sam s njim provela, zbog njega sam ušla u rijaliti. Nisam mu ništa loše uradila, rekla sam svima da moram da odem i da mi je loše. A on je na to rekao da sam ga izdala jer mu nisam rekla kako ću izaći, pričala je kroz suze Tara Simov, a potom je dodala sljedeće:

Definitivno, on je moje najveće razočarenje ikada. Ja sam protiv njega podnijela tužbu, jesam i luda, tučem se, agresivna sam, stoji to sve, ja se ne stidim toga, to sam ja, svjesna sam kako imam problem sa agresijom i bijesom, rekla je Tara Simov.

Inače, Tara Simov je bila u ljubavnoj vezi sa reperom Nenadom Aleksićem zvanim Ša, koji je prevario svoju suprugu Ivanu javno, koji je priznao da se zaljubio u Taru, ali kako je Tara izašla, njemu su emocije pomiješane, rekao je da ih voli obje na svoj način, da Ivanu voli više od svega u životu. Tara Simov je inače bila poprilično agresivna u rijalitiju Zadruga, tukla se često, pravila probleme i velike skandale, dosta stvari je uradila koje joj ne priliče.

Otkad je izašla, u rijalitiju su prestale i svađe i tuče, rijetko ih kad imamo, a dok je ona tamo bila, dominirala je svađama. I sama je rekla da ima problem kontrolisati bijes i agresivnost.

Advertisement