Ono što poslednjih par dana interesuje javnost jeste odnos pjevača Darka Lazića sa njegovom vjerenicom Marinom Gagić. Nakon haotične svađe koju su njih dvoje imali, ona je odlučila da spakuje svoje stvari i zajedno sa sinom ode od Darka i sada je kod njenih roditelja. Ali kako saznajemo od jednog izvora koji je blizak medijima ovo i nije prvi put da njega Marina ostavlja, ali navodno je sada odlučila da je definitivno kraj i da stavlja tačku na taj njihov odnos.

Prije cijele frke o tome da je Darko povezan sa Veljom Belivukom, Marina je odlučila da ga ostavi. Ona je dosta vremena trpila raznorazne situacije i već joj je bilo prekipjelo, a preko svega toga je prelazila zbog sina Alekseja. Međutim ona više nije mogla izdržati, i prije nekih mjesec dana ona je imala ozbiljnu svađu sa Darkom, nakon čega je pokupila svoje stvari i uzela sina i zajedno sa njim otišla kod majke u Pećince. Darko je išao tamo i pokušavao da razgovara sa njom i da riješe problem koji imaju, ali Marina ne popušta.

Branka, Darkova majka kaže kako misli da je sada definitivno kraj između njih dvoje, oni su prestali da se prate i na Instagramu, navodi i to da ne moraju rješavati nikakvu papirologiju jer nisu vjenčani. Marina mu dopušta da viđa sina, i ne planira preko djeteta da mu se sveti. On skoro svaki dan ide da vidi sina Alekseja, ali kada ode ne viđa Marinu jer ona ne želi da se sretne sa njim. Svega joj je preko glave, a ono što se poslednje desilo jeste da je Darko otišao na neku korona žurku na što je Marina ostala šokirana. Mislili su da će se nakon smrti oca malo primiriti, ali od toga nema ništa.Kada je bio na rođendanskoj žurci kod Tamare Milutinović, prisutni gosti su ga otvoreno pitali zašto i Marina nije došla, a on im je odgovorio da imaju problem i da više nisu zajedno.