Vjerujemo kako znate da mnoge zvijezde sa naših prostora nisu prvobitno htjeli da se bave muzikom, nego im je muzika bila nešto što je došlo tek onako, da bi oni kasnije odustali od svojih prvopbitnih planova i otisnuli se u gradnji karijere.

Takav je slučaj i sa žirijem popularnog takmičenja Zvezde Garada gdje oni ne pričaju puno o tome koju školu su oni završili.

Oni su se naime proslavili brojnim svojim hitovima i održali preko hiljadu koncerata, imaju brojne fanove ali rijetko ko zna šta su oni po vokaciji.

Tu imamo sve od pravnika, pa sve do glumaca tako da ni u najluđim snovima ne biste mogli da pretpostavite koju školu je svaki član žirija završio.

Jelena Karleuša je bila nestašna gimnazijalka čiji je IQ 153.

Ona je naime zasigurno jedna od najvećih regionalnih zvijezda koja ovom scenom možemo slobodno da kažemo vlada skoro 20 godina, a ona isto tako nosi jednu titulu mala od skandala upravo zbog toga što nema dlake na jeziku i što joj nije problem da sa bilo kime uđe u neki vid rasprave.

Ona je nekoliko puta isticala kako kroz školu nije imala mnogo prijatelja, naročito kada ej riječ o vršnjacima a isto tako nekoliko puta je izjavila kako se ona u školi osjećala kao u kokošinjcu i da je ona bila vanzemaljac među njjima naročito što pokazuje da ona ima koeficijent intelginecije koji iznosi oko 153.

Ona je poslije osnoven škole upisala Zemunsku gimnaziju, a uporedo je pohađala i muzičku školu, te bila član hora, a svira i flautu.

Saša je pravnik koji je izabarao harmoniku.
Jedan podatak koji je tako malo poznat javnosti jeste da je Sašu njegov otac nagovorio da upiše harmoniku, a onda je on sate provodio kako bi vježbao harmoniku, a njegova prva ljubav je bio fudbal.
Isto tako na nagovor svog oca upisao je Pravno ekonomski fakultet u NOvom Sadu, ali tim poslom se on nikada nije bavio,.

Ostatak pročitajte OVDJE

Preporuke