Danas su mnogi od pjevača i pjevačica prilično uspješni i slavni, dok su neki malo više popularni, a neki malo manje, ali ipak kao i u svakom poslu, svi počeci su teški i to je vjerovatno najteži korak. Upravo tako je bilo i domaćim estradnim zvijezdama koji nisu imali ni izgrađeno ime niti je ko znao za njih, a imali su san da postanu veliki estradni umjetnici.

Sada je i došlo vrijeme kada su mnogi od njih išli na estetske korekcije i koji se stalno sređuju, šminkaju i ulažu dosta novca u ljepotu, ali ipak na početku oni nisu imali novca za to.

Mnoge estradne zvijezde danas imaju timove profesionalnih šminkera i stilista koji vode računa o njihovom izgledu, ali ipak nije bilo tako uvijek i zbog toga smo odlučili da vam pokažemo kako su to neki naši umjetnici izgledali ranije, tačnije za matursko veče u srednjoj školi.

Željko Samardžić 1974. godine na svojoj maturi je izgledao dosta drugačije, a on je rekao da mu je za tu večer bilo divno i da je se uvijek rado sjeti.

Direktor Granda, Saša Popović 1973. godine je imao maturu, a on je već od malih nogu imao san da bude muzičar i on je tako završavao muzičke škole kako bi uspio da poboljša svoje znanje i to je njemu sve donijelo dosta dobra u karijeri.

Sada pogledajte kako je to estradna umjetnica Milica Pavlović izgledala u srednjoj školi kada je završila.

Ceca Ražnatović je u svijet šou biznisa krenula kao veoma mlada i uporedo je gradila karijeru, te završavala srednju školu.

I za kraj pogledajte kako je to Jelena Karleuša izgledala u srednjoj školi.

Advertisement