Kada je u pitanju region svejsni smo toga da je došlo u posljednjih nekoliko godina do prave eksplozije popularnosti rijaliti programa i raznih emisija takvog tipa, a svakako jedna od njagledanijih emisija takvog tipa jeste Zadruga čije je čak četvrto emtiovanje već uveliko krenulo.

Vlasnik PINK televizjie je Željko Mitrović i da on dobro zna šta radi i pokazuje kako se zna zaraditi veiki novac dokazuje i ta činjenica da je u ovu serzonu uveo popularnog Kristijana Golubovića koji je poznatiji javnosti kao pripadnik kriminalnog miljea u Srbiji i koji je veliki dio svog života proveo iza rešetaka.

On je prvo javnosti postao poznat po tome što se pojavio u dokumentarnom filmu “Vidimo se u čitulji” koji je nastao krajem prošlog vijeka i koji govori o okršaju kriminalnih  grupa u Srbiji.

Posebno je pažnju privukao na sebe zato što je on jedini koji se pojavio u tom dokumentarcu i dalje živ, tj nije ubijen.

Kako se pojavio u zadrugi on je vrlo brzo posato omiljeni među onima koji prate ovu emisiju i oni su jednostavno fasicinirani time što je on kriminalac i time što im on priča o svojoj prošlosti.

Vrlo često u zadruzi govori kako mu na pamet više nikada ne bi palo da se više bavi takvim radnjama i navodi vrlo često kako će od sada da on živi poštenim načinom života.

Kako navode on je od Željka dobio i avans u iznosu od 50 hiljada eura, ali se isto tako i šuška kako su njih dvojica potpisali ugovor koji je težak čak 300 hiljada eura, ali takve neke infromacije još uvijek zvanično nisu potvrđene.

Kada je izašao iz zatvroa on se odmah sa svojom porodicom preselio iz Beograda u Kralejvo gdje je on i kupio stan i u njegovo renoviranje čak uložio preko 30 hiljada eura, a dok je on u Zadruzi u tom stanu živi njegova supruga i njegov sin iz prvog braka Lazar.

Vaš komentar?

Preporuke